Psychosyntheticus

Gabe Bosma

coach, begeleider

Groningen

 • Overzicht

  Naam:Gabe Bosma Adres:Haddingestraat 16, 9711 KD Plaatsnaam:Groningen Werkzaam als:coach, begeleider Specialisatie:coaching bij existentiële vraagstukken op het gebied van
  • innerlijke zoektocht in relatie met de uiterlijke omstandigheden,
  • de verhouding symbolische werkelijkheid en de feiten.
  Tarief:Voor particulieren € 95 per keer en zakelijk € 125 per uur
  Contact Informatie
  Telefoon:050-3600210 en/of 06 40708784 E-mailadres:gabebosma@psychosyntheticus.nl Website:www.psychosynthese-praktijkgabebosma.nl LinkedIn:
 • Nadere informatie

  Ik ben werkzaam als psychosyntheticus in mijn eigen praktijk sinds 1990. En coach en begeleid mensen bij hun innerlijk proces, hun zoektocht naar antwoorden op wezenlijke levensvragen...

  In mijn praktijkwerk heb ik nog steeds  profijt van mijn verpleegkundige achtergrond. Wat heeft iemand werkelijk nodig? Liefdevol begrip maakt dat iemand zich gezien kan weten, in alle facetten en zowel lichte als donkere kanten van het mens-zijn.

  We zeggen wel dat elk mens uniek is, maar de consequentie daar van te nemen is nog wel wat anders. Je unieke individualiteit gewaar worden en levendiger 'maken'...dat is levenskunst. Voor de begeleiding betekent dat voor de een concreet laten worden wat je ten diepste voorzien hebt. Juist voor een ander is het van belang om het 'gedane werk' in een nieuw licht te plaatsen.

  Wat ik bied is een vertrouwelijke sfeer van onderzoek naar jouw gezichtspunt, van waaruit jij kijkt, mee te denken binnen jouw referentiekader, en daar uit te redeneren.

  Zo bewust te worden van jouw standpunt kan inhouden voor je dat je dit verstevigt of juist verplaatst en dit is essentieel  voor zelfverwezenlijking. 

  Sinds 2 jaar werk ik als adviseur voor een bedrijf die de veelzijdige visie van psychosynthese wil in zetten om toepasbaar te maken voor grote groepen mensen.

   

   

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2017, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl