Psychosyntheticus

Gabe Bosma

Coach

Groningen

 • Overzicht

  Naam:Gabe Bosma Adres:Haddingestraat 16, 9711 KD Plaatsnaam:Groningen Werkzaam als:Coach Specialisatie:Coaching bij die vraagstukken die je bestaan raken op het gebied van
  • je innerlijke kwetsbaarheid in relatie met de uiterlijke omstandigheden
  • je verhouding met de symbolische werkelijkheid en de feiten.
  Tarief:Voor particulieren € 87,50 incl. BTW en zakelijk € 87,50 excl. BTW.
  Contact Informatie
  Telefoon:06 40708784 E-mailadres:gabebosma@psychosyntheticus.nl Website:www.psychosynthese-praktijkgabebosma.nl LinkedIn:
 • Nadere informatie

  Sinds 1990 coach ik en begeleid ik  mensen, zowel jonge als oudere, bij hun innerlijk proces, hun zoektocht naar antwoorden op hun wezenlijke levensvragen...

  Wat heeft iemand werkelijk nodig? Met begrip maakt dat iemand vaak gaat spreken over die kwesties die gewoonlijk niet openlijk verteld kunnen worden. Maar de behoefte om je (probleem)gezien en gehoord te weten, in alle facetten, zowel lichte als donkere kanten van het mens-zijn is van cruciaal belang.

  We zeggen wel dat elk mens uniek is, maar de consequentie daar van te nemen is nog wel wat anders. Je unieke individualiteit gewaar worden en levendiger 'maken'...dat is nog een hele kunst. 

  Ik bied een vertrouwelijke sfeer om te onderzoeken naar jouw gezichtspunt, van waaruit jij handelt en niet-handelt;  en wat je mogelijk meer gaat zien, verruimt  je  bewustzijn om te handelen. 

  Zo bewust te worden van jouw standpunt kan inhouden voor je dat je dit verstevigt of juist verplaatst...  

   

   

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl