Psychosyntheticus

Lies van Leeuwen

Leidinggevende, coach

Renkum

 • Overzicht

  Naam:Lies van Leeuwen Plaatsnaam:Renkum Werkzaam als:Leidinggevende, coach Specialisatie:Coaching, existentiële vragen, leiderschap over leven en werk, teambuilding, veranderingsmanagement.
  Contact Informatie
  E-mailadres:liesvanleeuwen@psychosyntheticus.nl LinkedIn:
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Hoe houd je contact met wat werkelijk belangrijk voor je is? Waar gaat het bij jou in wezen om? Ontbreekt de passie in je werk en raak je er niet meer door geïnspireerd? Centraal staat jouw vraag, samen kunnen we op zoek naar antwoorden.

  Gedurende mijn loopbaan in de zorg heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap en veranderingsmanagement zowel intramuraal als extramuraal. Leidinggeven betekent voor mij het in beweging brengen van een team en haar individuen.

  Wat mij opvalt is dat angst de persoonlijk ontwikkeling in de weg kan staan. Het blokkeert en beperkt het zicht op kwaliteiten als aandacht en compassie. Wanneer we bereid zijn deze angst te onderzoeken en onder ogen te zien leidt dit soms onverwacht tot nieuwe perspectieven en kunnen we weer leiding nemen over ons leven en werk.

  Naast mijn praktijk als Psychosyntheticus werk ik momenteel als leidinggevende in een ziekenhuis.

  De natuur is voor mij een grote inspiratiebron. Als natuurgids weet ik mensen te enthousiasmeren voor wat zich nog meer afspeelt tussen hemel en aarde.

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2017, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl