Psychosyntheticus

Lydia van Groningen

Pschychosyntheticus,coach

Oegstgeest/ Bollenstreek/ Omgeving Leiden

 • Overzicht

  Naam:Lydia van Groningen Adres:Theo Talboolaan 12 Plaatsnaam:Oegstgeest/ Bollenstreek/ Omgeving Leiden Werkzaam als:Pschychosyntheticus,coach Specialisatie:Burn-Out, Primal Wound, Zingeving. Ik werk overdag en 's avonds  
  Contact Informatie
  Telefoon:0651240316 E-mailadres:lydiavangroningen@psychosyntheticus.nl
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Gevoelens van onrust, leegte, onbegrip, je opgebrand voelen kunnen leiden naar allerlei geestelijke en/of fysieke klachten. Vaak snap je helemaal niet wat er met je aan de hand is, maar je voelt je niet meer als vanouds. Misschien is het herkenbaar om er van alles aan te doen om die gevoelens weg te krijgen, zoals nog harder werken, nog meer afleiding zoeken. Wellicht geeft dat tijdelijk wat verlichting, maar het blijft gisten van binnen en na verloop van tijd komen de gevoelens vaak heviger terug. Als psychosyntheticus zie ik zo'n crisis (ook wel burn-out genoemd) met alle ongemakken van dien als een belangrijk signaal van onbewuste, diep opgeborgen kwaliteiten die gezien en gehoord willen worden. Bewustwording hiervan bevordert de integratie van die kwaliteiten in je leven en zal  meer energie en mogelijkheden doen ervaren. Ik ken burn-out ook vanuit mijn persoonlijk leven en ik wil graag samen met jou op ontdekkingstocht.

  Ieder mens loopt wonden op in zijn leven. Zo'n psychische verwonding kan een (klein of groot) trauma veroorzaken dat negatieve en pijnlijke gevoelens oproept. Iedere keer als je aangeraakt wordt in die pijn (meestal ben je je  daar niet van bewust) schiet je in dezelfde reactiepatronen (boos worden, terugtrekken, verslavingen etc.). Je bent je meestal niet bewust dat de verwonding je blik vernauwt. Alles is er op gericht om oud trauma en gekwetstheden en de daarbij opgeroepen emotionele pijn niet meer te hoeven herbeleven. Je lijdt vaak onbewust aan die automatische reactiepatronen en kan er zelf geen wending aan geven.

  Herken je je in het bovenstaande en wil je ervaren wat psychosynthese voor jou kan doen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl