Psychosyntheticus

Marian Saarloos

counselor, coach, supervisie voor zorgprofessionals

Den Haag

 • Overzicht

  Naam:Marian Saarloos Adres:ananasstraat 97 Plaatsnaam:Den Haag Werkzaam als:counselor, coach, supervisie voor zorgprofessionals Specialisatie:

  Meer dan 20 jaar heb ik ervaring in counseling,  coaching en werken met groepen. De afgelopen tijd heb ik mensen veelvuldig begeleid bij het maken van keuzes en het leren omgaan met tegenslagen.  En daar waar sprake is van verlies, stress en burn-out klachten. Ik beschouw het als een voorrecht coach te mogen zijn tijdens de zoektocht die kan leiden tot hernieuwde bezieling van leven, van werk.

  Tarief:€75 excl. BTW/ supervisie €100 / zakelijk op aanvraag
  Contact Informatie
  Telefoon:0612638612 E-mailadres:mariansaarloos@psychosyntheticus.nl Website:www.mariansaarloos.nl Facebook: LinkedIn:
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Voor wie: voor de volwassene, de student, de werknemer, of supervisie voor zorgprofessionals  ben ik een doortastende en liefdevolle coach en supervisor, gericht op onderweg verloren gegane passie, voldoening, vervulling, bestemming. Ik schep de veiligheid om op verhaal te komen, ik stimuleer het vertrouwen om de Ziel te laten spreken. En van voorzichtige woorden te komen tot concrete daden. Ik ben je klankbord als je nieuwe wegen verkent.


  Kiezen kan een langdurig proces zijn. Ik begeleid jou tijdens dit proces om keuzemogelijkheden te verkennen en om woord en beeld te geven aan wat mogelijk diep in jou verborgen zit. Ik gebruik daarbij technieken en oefeningen uit de psychosynthese.


  Je ontdekt waar je het meest op je plaats bent als individu en als deel van de maatschappij. 


  Na afloop van de coaching heb je beter inzicht in de thema’s van jouw leven. Tevens beschik je over innerlijke vrijheid om een volgende stap te zetten en je in te zetten voor doelen die het best bij je passen.


  Om elkaar, vrijblijvend, te leren kennen is het kennismakingsgesprek altijd kosteloos. Ik hoor graag van je! 


   

   

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl