Psychosyntheticus

Marian Saarloos

counselor, coach, begeleidingskundige

Den Haag

 • Overzicht

  Naam:Marian Saarloos Adres:ananasstraat 97 Plaatsnaam:Den Haag Werkzaam als:counselor, coach, begeleidingskundige Specialisatie:

  Meer dan 20 jaar heb ik ervaring in counseling en coaching en werken met groepen. De afgelopen tijd heb ik mensen veelvuldig begeleid bij het maken van keuzes en het leren omgaan met tegenslagen. Ik beschouw het als een voorrecht coach te mogen zijn tijdens de zoektocht die kan leiden tot hernieuwde bezieling van leven, van werk.

  Voor de volwassene, de student, de werknemer of de groep ben ik een doortastende en liefdevolle coach, gericht op onderweg verloren gegane passie, voldoening, vervulling, bestemming. Ik schep de veiligheid om op verhaal te komen, ik stimuleer het vertrouwen om de Ziel te laten spreken. En van voorzichtige woorden te komen tot concrete daden. Ik ben je klankbord als je nieuwe wegen verkent.

  Kiezen kan een langdurig proces zijn. Ik begeleid jou tijdens dit proces om keuzemogelijkheden te verkennen en om woord en beeld te geven aan wat mogelijk diep in jou verborgen zit. Ik gebruik daarbij technieken en oefeningen uit de psychosynthese.

  Je ontdekt waar je het meest op je plaats bent als individu en als deel van de maatschappij. 

  Na afloop van de coaching heb je beter inzicht in de thema’s van jouw leven. Tevens beschik je over innerlijke vrijheid om een volgende stap te zetten en je in te zetten voor doelen die het best bij je passen.

  Om elkaar, vrijblijvend, te leren kennen is het kennismakingsgesprek altijd kosteloos. Ik hoor graag van je! 

   
  Tarief:€60 excl. BTW/ supervisie €90 / zakelijk op aanvraag
  Contact Informatie
  Telefoon:0612638612 E-mailadres:mariansaarloos@psychosyntheticus.nl Website:www.mariansaarloos.nl Facebook: LinkedIn:
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Nieuw: De werkwandeling is méér dan alleen lopen en praten! De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft. Al jaren loop ik tochten in binnen -en buitenland. De natuur geeft mij inspiratie en ik ervaar het als een ontspannen manier om bezig te zijn met je ontwikkeling. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem. Heb je last van burn-out, stress, overbelasting; dan kun je je ook opgeven voor de werkwandeling Het is een kort, maar intensief programma. Dan gaan we 8 keer wandelen in 4 weken. Tijdens deze wandelingen staat het thema werkstress centraal. De wandelingen zijn op basis van mindfulness en psychosynthese.

  Retraite: In het najaar (13-20 oktober) van 2017 ga ik op uitnodiging op een mooie plek in Calabrië (Zuid-Italie) een retraite geven waarin ontspanning centraal zal staan. Voor meer info: pa8499.wixsite.com/allariu

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl