Psychosyntheticus

Marjolein van der Linden

psychosynthese coach, studentcoach

Hilversum

 • Overzicht

  Naam:Marjolein van der Linden Adres:Chrysantenstraat 28 Plaatsnaam:Hilversum Werkzaam als:psychosynthese coach, studentcoach Specialisatie:

  Weten wat je wilt, worden wie je bent.

  Graag zoek ik naar de potentie in mensen en naar manieren om die te activeren en in de wereld te brengen. Een motto dat mij lief is, is dat van Maria Montessori “help mij het zelf te doen”. Daarom werk ik graag met mensen die hun doel willen nastreven, of onderzoek met hen welk doel dat is.

  De middelen die ik daarbij het meest inzet, zijn de verbeelding, intuïtie en de verschillende soorten van de wil. Daarmee gaan we als nieuwsgierige reizigers op zoek naar de eigen mogelijkheden die ieder uniek mens tot zijn beschikking heeft.

  Tarief:Particulier tarief 79 euro per gesprek. Zakelijk 120 euro, excl. BTW. Voor studenten geldt een aangepast tarief.
  Contact Informatie
  Telefoon:0642722837 E-mailadres:marjoleinvanderlinden@psychosyntheticus.nl Website:www.droomdetectives.nl Facebook: LinkedIn:
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Naast mijn werk als psychosyntheticus ben ik sinds 1999 docent en mentor in het hoger beroepsonderwijs.


  Iedereen kent educatie in de betekenis van instructie, het overdragen van kennis en informatie. Anders gezegd: iets ergens instoppen wat ontbreekt. Minder bekend is dat het woord letterlijk precies het tegenovergestelde betekent, namelijk het naar buiten trekken (van wat binnen is). Het is het bevorderen van een proces van groei.

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl