Psychosyntheticus

Toon Keijzer

Docent, begeleider, coach

Geldrop, Eindhoven

 • Overzicht

  Naam:Toon Keijzer Plaatsnaam:Geldrop, Eindhoven Werkzaam als:Docent, begeleider, coach Specialisatie:Voor mensen en organisaties die open staan voor zelfonderzoek, advies willen bij existentiële vraagstukken of behoefte hebben aan praktische begeleiding. Voor hen die door al de drukte, stil zijn geworden, zich geïsoleerd voelen en troost zoeken. Voor hen die hun stem willen volgen, hun verhaal willen vertellen en onthullen. Voor hen die willen onderzoeken wat de betekenis is van aansluiten en de behoefte voelen aan afstemming. Specialisatie: individuele begeleiding - workshop - dienstverlenen met onderscheid - kinderen - midlife crises - wils processen - mededogen Tarief:in overleg
  Contact Informatie
  Telefoon:06-16218062 E-mailadres:toonkeijzer@psychosyntheticus.nl
 • Berichten

 • Nadere informatie

  Praktijk voor psychosynthese en praktische begeleiding Toon Keijzer

  Vanaf augustus 2015 geef ik les op de ROC in Helmond. De laatste jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest als begeleider dagbesteding, woonbegeleider en individueel begeleider van mensen met autisme, hooggevoeligheid en begeleider van jongeren in crisis.

  Mede door mijn achtergrond als psychosyntheticus is het maken van contact, het in gesprek komen, het innerlijk afstemmen en elkaar inspireren meer van belang geworden.

  Ruim 20 jaar heb ik eerder als controller en financiële adviseur gewerkt bij de Nederlandse Spoorwegen, een grote zorginstelling en bij een kleine gemeente.

  Het beeld van wat resultaat is, heeft zich bij me ontwikkeld. Van financieel resultaat naar het resultaat van hoe mensen samen werken en samen leven.

  Mijn veelzijdige ervaringen  zijn me dienstbaar om naar dagelijkse en praktische zaken te kijken en te coachen en te adviseren.

 • Mijn foto's

Je moet ingelogd zijn om berichten te versturen

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl