Psychosyntheticus

Themadag ´Naar een zelfbewust leven´ 19 mei

Hanne van Noordt 21/02/2017

mensen aan de waterkant

Naar een zelfbewust leven.
Een reis door drie niveaus van bewustzijn.

“Ik wist niet dat ik het in me had!”
~ Olivier B. Bommel (heer van stand te pede) ~

We zijn als het topje van de ijsberg, de druppel in een oceaan. In de waan van de dag beseffen we vaak niet dat we deel zijn van een veel groter geheel. Dat bevindt zich niet alleen om ons heen, ín ons strekt zich ook een immense wereld uit: duister en diep, een oceaan vol onvermoede wezens. We deinen mee op kalme golven of draaien rond in woeste kolken. Onbewust van de krachten die op ons inwerken, dobberen we maar wat aan. We doen onszelf en onze omgeving tekort wanneer we daar genoegen mee nemen. We kunnen, zelfbewust, het roer in eigen handen nemen en sturing geven aan ons eigen leven.

Op deze themadag maken we een reis door deze innerlijke wereld. We verkennen verborgen gebieden in relatie met ons heden, verleden en onze toekomst. Daarbij maken we kennis met drie niveaus van bewustzijn en leren we hoe ze samenhangen. We krijgen hierdoor een nieuwe blik op ons leven: op wat is geweest, wat gaande is en wat zou kunnen zijn.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan en wordt medereiziger op deze avontuurlijke reis met nieuwe ontmoetingen: psychosynthese.nl.


  Terug

10,35,12

 • Carla Auer

  trauma-coach , opsteller, trainer traumaverwerking, .

  2402 GW Alphen aan den Rijn

 • Els Meulbroek

  Coach, groepsbegeleider

  Elst (Gld)

 • Yvon Berntsen

  Coach, begeleider, adviseur en trainer.

  Berg en Dal

© 2019, Instituut voor Psychosynthese.
Home   |   Sitemap   |   website: Sbddesign.nl