Astrid Walther

Nijmegen

Specialisatie

Coaching en begeleiding bij burn-out, stressgerelateerde klachten en zingeving

Nadere informatie

Succes is niet het gevolg van druk bezig zijn, maar bezig zijn met de juiste dingen.                                   Je leeft maar 1 keer! Doe jij dat zoals je wilt? Misschien weet je niet (meer) wat je wilt? Of doe je inmiddels zoveel dat je bijna uitgeput bent? Zolang als ik me kan herinneren onderzoek ik mijzelf en anderen. Wie zijn we, wat doen we, hoe doen we dat en waarvoor? Het is niet toevallig dat deze vragen mij zo bezighouden. Persoonlijke ervaring en professionele ontwikkeling hebben mij laten focussen op dit thema. Begeleiding van mensen op het gebied van burn-out, stress en zingeving is iets dat ik dagelijks doe. Het is voor elk mens verschillend waar de vragen en/of klachten zich openbaren. Bij de één in de privé sfeer, bij de ander op het werk. Uiteindelijk maakt dat niet veel uit. Het gaat om jou en dat je ontdekt wie jij bent, hoe je de dingen doet en waarvoor. Zo leer je ook hoe en wat er eventueel anders zou kunnen om je eigen verwachtingen en dromen te leven op een manier waarbij je je gelukkig voelt. De wereld van het niet meer weten, voelen, willen, enz. is voor mij heel bekend terrein. Ik weet wat je tegen kunt komen en heel belangrijk, ik vind dat niet gek. Dat is wel zo fijn, want als je in die gebieden terecht komt is het prettig dat een ervaren gids je soms andere wegen of manieren van reizen laat zien en niet bang is om bij je te blijven als jij even niet verder kunt. Wil je weten of mijn manier van werken bij jou past dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt contact met mij opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. astrid@astridwalther.nl of 0645752702

Succes is niet het gevolg van druk bezig zijn, maar bezig zijn met de juiste dingen.                                  

Je leeft maar 1 keer! Doe jij dat zoals je wilt? Misschien weet je niet (meer) wat je wilt? Of doe je inmiddels zoveel dat je bijna uitgeput bent?

Zolang als ik me kan herinneren onderzoek ik mijzelf en anderen. Wie zijn we, wat doen we, hoe doen we dat en waarvoor? Het is niet toevallig dat deze vragen mij zo bezighouden. Persoonlijke ervaring en professionele ontwikkeling hebben mij laten focussen op dit thema.

Begeleiding van mensen op het gebied van burn-out, stress en zingeving is iets dat ik dagelijks doe. Het is voor elk mens verschillend waar de vragen en/of klachten zich openbaren. Bij de één in de privé sfeer, bij de ander op het werk. Uiteindelijk maakt dat niet veel uit. Het gaat om jou en dat je ontdekt wie jij bent, hoe je de dingen doet en waarvoor. Zo leer je ook hoe en wat er eventueel anders zou kunnen om je eigen verwachtingen en dromen te leven op een manier waarbij je je gelukkig voelt.

De wereld van het niet meer weten, voelen, willen, enz. is voor mij heel bekend terrein. Ik weet wat je tegen kunt komen en heel belangrijk, ik vind dat niet gek. Dat is wel zo fijn, want als je in die gebieden terecht komt is het prettig dat een ervaren gids je soms andere wegen of manieren van reizen laat zien en niet bang is om bij je te blijven als jij even niet verder kunt.

Wil je weten of mijn manier van werken bij jou past dan nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Je kunt contact met mij opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

astrid@astridwalther.nl of 0645752702

Tarief

5 bijeenkomsten € 495,-
Voor particulieren aangepaste tarieven
Intake gratis

Burn-out coaching & begeleiding

Als je doet zoals je deed, zal het steeds hetzelfde gaan

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl