Carla Auer

Alphen aan den Rijn

Specialisatie

Ik ben in 2004 afgestudeerd als psychosyntheticus en werk met veel plezier in mijn praktijk. Deze is bij mij thuis in een omgebouwde ruimte. Hier geef ik de individuele begeleiding als psychosyntheticus.Ook kan ik bij je thuis of in de organisatie komen. Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking en werk ook met EMDR als hulpmiddel hiervoor. Verder werk zowel individueel als in groepsverband met (familie)opstellingen. Ik werk overdags en avonds. Bij de eerste kennismaking kijken we samen of het thema aansluit bij mijn expertise.

Nadere informatie

Ik ben ook trainer en eigenaar van de Trauma Nazorg Groep. Hiermee geven wij trainingen in trauma opvang voor bedrijven. We ondersteunen, adviseren en trainen de teams voor collegiale opvang, het zg. BOT. Dit doen wij door het hele land. Zie ook www.trauma-nazorggroep.nl

Ik ben ook trainer en eigenaar van de Trauma Nazorg Groep. Hiermee geven wij trainingen in trauma opvang voor bedrijven. We ondersteunen, adviseren en trainen de teams voor collegiale opvang, het zg. BOT. Dit doen wij door het hele land.

Zie ook www.trauma-nazorggroep.nl

Tarief

65 euro particulier EX 21 % BTW

Berichten van Carla Auer

Familie opstellingen op zaterdag 14 maart 2020 in Amsterdam

19 augustus 2019

Op zaterdag 14 maart 2020 van 10-16 uur organiseren Wim Verbeek en Carla Auer weer…

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl