Els Meulbroek

Elst (Gld)

Specialisatie

Levensvragen, verliesverwerking, begeleiding inspiratiegroepen.

Nadere informatie

“Elk mens weet diep in z’n hart wat werkelijk belangrijk is. Verder zijn we allemaal ook erg druk met al die andere dingen”. (Regionale workshop Psychosynthese) Alles in ons leven verandert voortdurend. Bezig met de dagelijkse dingen en dan opeens het besef dat je de verbinding kwijt bent met wat werkelijk belangrijk voor je is. Er valt een schaduw over je leven door het verlies van een geliefde of je baan en het vanzelfsprekende is niet meer zo vanzelfsprekend. Op dit soort momenten kan het zinvol zijn om stil te staan bij de vragen die dit oproept.  Je kunt dan behoefte hebben aan iemand die met jou verder op zoek gaat naar je innerlijke stem. Ik kan met je meereizen op die zoektocht in individuele gesprekken. Om te kijken of mijn werkwijze bij je past bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan. Ook is het binnen mijn praktijk mogelijk deel te nemen aan een inspiratiegroep om samen met anderen op speelse wijze deze zoektocht te ondernemen. Gedurende mijn leven en zeker ook tijdens mijn werk in de gezondheidszorg, als wijkverpleegkundige en leidinggevende binnen de ouderenzorg, heb ik ervaren, dat de dynamiek van verliezen en hervinden een natuurlijk proces is dat ieder mens in zijn leven ervaart. De dynamiek van licht en donker zoals ook de seizoenen continue wisselen. Naast deze activiteiten ben ik natuurgids en werk ik als vrijwilliger in het infocentrum “Renkums Beekdal” te Renkum. De natuur is voor mij een wezenlijke inspiratiebron.

“Elk mens weet diep in z’n hart wat werkelijk belangrijk is. Verder zijn we allemaal ook erg druk met al die andere dingen”. (Regionale workshop Psychosynthese)

Alles in ons leven verandert voortdurend. Bezig met de dagelijkse dingen en dan opeens het besef dat je de verbinding kwijt bent met wat werkelijk belangrijk voor je is. Er valt een schaduw over je leven door het verlies van een geliefde of je baan en het vanzelfsprekende is niet meer zo vanzelfsprekend.

Op dit soort momenten kan het zinvol zijn om stil te staan bij de vragen die dit oproept.  Je kunt dan behoefte hebben aan iemand die met jou verder op zoek gaat naar je innerlijke stem. Ik kan met je meereizen op die zoektocht in individuele gesprekken.

Om te kijken of mijn werkwijze bij je past bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ook is het binnen mijn praktijk mogelijk deel te nemen aan een inspiratiegroep om samen met anderen op speelse wijze deze zoektocht te ondernemen.

Gedurende mijn leven en zeker ook tijdens mijn werk in de gezondheidszorg, als wijkverpleegkundige en leidinggevende binnen de ouderenzorg, heb ik ervaren, dat de dynamiek van verliezen en hervinden een natuurlijk proces is dat ieder mens in zijn leven ervaart. De dynamiek van licht en donker zoals ook de seizoenen continue wisselen.

Naast deze activiteiten ben ik natuurgids en werk ik als vrijwilliger in het infocentrum “Renkums Beekdal” te Renkum. De natuur is voor mij een wezenlijke inspiratiebron.

Tarief

75 euro

levensvragen, verliesverwerking

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl