Hanne van Noordt

Amsterdam

Specialisatie

Individuele Begeleiding bij Eenzaamheid, Rouw en Verlies, Depressie en Conflictsituaties

Nadere informatie

Er kunnen zich momenten in je leven voordoen dat wanhoop of moedeloosheid je leven beheerst. De grond lijkt onder je vandaan geslagen en aan het donker of de leegte waar je dan in kijkt, lijkt geen einde te komen. Gevoelens van eenzaamheid, verdriet, woede of machteloosheid kunnen elkaar afwisselen. Het kan zijn dat je tijdelijk steun nodig hebt om deze periode te boven te komen. Maar misschien bemerk je ook dat er iets fundamentelers moet gebeuren in je leven. Dat er verandering nodig is, je weet alleen nog niet wat of hoe of waar te beginnen. Ik bied je een geduldig en luisterend oor waarbij ik je help de kluwen van innerlijke en uiterlijke signalen te ontwarren en te ordenen. Door ze te ordenen kan je er met meer afstand naar kijken. En dat biedt uiteindelijk de nodige ruimte om op een nieuwe manier om te gaan met je situatie. Ik begeleid je hierin met liefdevolle aandacht en betrokkenheid, met als uiteindelijk doel dat je met nieuwe zin en op eigen kracht sturing kan geven aan je leven. “Onze bestemming daagt ons voortdurend uit om op te houden met ons als een slaaf van het verleden te gedragen en om, samen met alle andere echte individuen, een schepper van de toekomst te worden. ” Dane Rudhyar

Er kunnen zich momenten in je leven voordoen dat wanhoop of moedeloosheid je leven beheerst. De grond lijkt onder je vandaan geslagen en aan het donker of de leegte waar je dan in kijkt, lijkt geen einde te komen. Gevoelens van eenzaamheid, verdriet, woede of machteloosheid kunnen elkaar afwisselen.

Het kan zijn dat je tijdelijk steun nodig hebt om deze periode te boven te komen. Maar misschien bemerk je ook dat er iets fundamentelers moet gebeuren in je leven. Dat er verandering nodig is, je weet alleen nog niet wat of hoe of waar te beginnen.

Ik bied je een geduldig en luisterend oor waarbij ik je help de kluwen van innerlijke en uiterlijke signalen te ontwarren en te ordenen. Door ze te ordenen kan je er met meer afstand naar kijken. En dat biedt uiteindelijk de nodige ruimte om op een nieuwe manier om te gaan met je situatie. Ik begeleid je hierin met liefdevolle aandacht en betrokkenheid, met als uiteindelijk doel dat je met nieuwe zin en op eigen kracht sturing kan geven aan je leven.

“Onze bestemming daagt ons voortdurend uit om op te houden met ons als een slaaf van het verleden te gedragen en om, samen met alle andere echte individuen, een schepper van de toekomst te worden. ” Dane Rudhyar

Tarief

95 euro per sessie / intakegesprek gratis / bij minder draagkracht is overleg over een korting mogelijk

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Graag bekijk ik samen met je of ik je van dienst kan zijn

Berichten van Hanne van Noordt

Themadag ´Naar een zelfbewust leven´ 19 mei 2017

21 februari 2017

Op deze themadag maken we een reis door de innerlijke wereld. We verkennen verborgen gebieden…

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl