Hanne van Noordt

Amsterdam

Specialisatie

Zingeving bij Eenzaamheid, Rouw en Verlies, Depressie, Burn Out, Conflicten, Sociale Angst en Belastende Gevoelens van Schuld en Schaamte

Nadere informatie

Loop je vast in je leven en herken je iets van het onderstaande? – je ervaart een gevoel van leegte en zinloosheid – je voelt een diep verdriet waarmee je je geen raad weet – je hebt het idee dat het leven aan je voorbijgaat, zonder dat je er aan meedoet – je hebt last van de conflicten in je leven – je bent je richting en houvast kwijt – je bent leeggelopen op de dingen die je doet en weet niet meer hoe verder – je hebt last van belemmerende gevoelens van schaamte en schuld Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Wanneer we besluiten een traject met elkaar in te gaan, werk ik volgens een ontwikkelingsplan dat we na een afgesproken periode evalueren. Daarbij bepalen we of het doel bereikt is of niet en wat de mogelijke volgende stappen zijn. Ik bied je een geduldig en luisterend oor en begeleid je met liefdevolle aandacht en betrokkenheid met als uiteindelijk doel dat je met nieuwe zin en op eigen kracht de gewenste sturing kan geven aan je leven.

Loop je vast in je leven en herken je iets van het onderstaande?

– je ervaart een gevoel van leegte en zinloosheid
– je voelt een diep verdriet waarmee je je geen raad weet
– je hebt het idee dat het leven aan je voorbijgaat, zonder dat je er aan meedoet
– je hebt last van de conflicten in je leven
– je bent je richting en houvast kwijt
– je bent leeggelopen op de dingen die je doet en weet niet meer hoe verder
– je hebt last van belemmerende gevoelens van schaamte en schuld

Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin we samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. Wanneer we besluiten een traject met elkaar in te gaan, werk ik volgens een ontwikkelingsplan dat we na een afgesproken periode evalueren. Daarbij bepalen we of het doel bereikt is of niet en wat de mogelijke volgende stappen zijn.

Ik bied je een geduldig en luisterend oor en begeleid je met liefdevolle aandacht en betrokkenheid met als uiteindelijk doel dat je met nieuwe zin en op eigen kracht de gewenste sturing kan geven aan je leven.

Tarief

85 euro per sessie / intakegesprek gratis / bij minder draagkracht is overleg over een korting mogelijk

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag bekijk ik samen met je of ik je van dienst kan zijn

Berichten van Hanne van Noordt

Themadag ´Naar een zelfbewust leven´ 19 mei 2017

21 februari 2017

Op deze themadag maken we een reis door de innerlijke wereld. We verkennen verborgen gebieden…

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl