Marlies Boyens

Delft

Specialisatie

Coaching, training en begeleiding bij existentiële vraagstukken op het gebied van zelfverwerkelijking, bezieling en zingeving.

Nadere informatie

Ik heb me vooral toegelegd op het spanningsveld tussen toekomstdroom en individuele levensgeschiedenis en bezielde menselijke relaties. Van 1999 tot 2016 was ik als docent werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese. Momenteel werk ik als psychosyntheticus in mijn eigen praktijk in Delft. Voorheen heb ik ruim 25 jaar bij de landelijke overheid gewerkt op het terrein van emancipatie en vluchtelingen. Wat cliënten zeiden: “De keuze voor Marlies was mij helder omdat zij in het intakegesprek al vragen stelde die direct de situatie bloot legden en omdat zij een prettige manier van coaching hanteert. Dankzij de zorgvuldige aanpak van Marlies, haar adviezen, haar heldere vraagstelling en het op een prettige wijze doorbreken van je eigen ik heb ik zaken uit mijn verleden een plek kunnen geven. Ze deed dit op een hele prettige wijze die mij geconfronteerd heeft met zaken die ik weg had gestopt en die mij inzichten hebben gegeven waar ik mee verder kon. Het was een heel zwaar traject voor mij, maar ik ben dankbaar dat ik dit heb gedaan. Het heeft mij ruimte gegeven in mijn hart en hoofd en ik ben Marlies dan ook dankbaar voor haar ondersteuning tijdens dit proces.” Monica (31) (juli 2016) “Ik heb door de liefdevolle en begripvolle aandacht en erkenning, medeleven en uitleg van de werking van de psyche, veel dingen in mijn leven mogen zien en begrijpen, waardoor ik alles diep kon doorvoelen en leren loslaten of aanvaarden als een deel van mij. Door een gebeurtenis werd ik tot wanhoop gebracht, maar door zo diep te gaan en door het meeleven en de steun en duidelijke inzichten, die Marlies me gaf, werd alles me heel duidelijk en kon ik het omzetten in Liefde naar mezelf en naar de ander. Door de gesprekken heb ik me veel meer mogen openen en zijn de enorme emoties, die heen en weer vlogen, tot rust gekomen. Psychosynthese heeft me veel meer opgeleverd dan eerdere therapieën met “gewone “psychologen. Daar was het veel meer alleen mentaal gericht. Nu ontstond door de liefdevolle benadering en het meer werken met energie en gevoelens toelaten en doorvoelen een echte synthese. Ik voel me nu meer heel. Dank je wel.” Gerda (68) (juli 2016)

Ik heb me vooral toegelegd op het spanningsveld tussen toekomstdroom en individuele levensgeschiedenis en bezielde menselijke relaties.

Van 1999 tot 2016 was ik als docent werkzaam bij het Instituut voor Psychosynthese. Momenteel werk ik als psychosyntheticus in mijn eigen praktijk in Delft.
Voorheen heb ik ruim 25 jaar bij de landelijke overheid gewerkt op het terrein van emancipatie en vluchtelingen.

Wat cliënten zeiden:

“De keuze voor Marlies was mij helder omdat zij in het intakegesprek al vragen stelde die direct de situatie bloot legden en omdat zij een prettige manier van coaching hanteert.
Dankzij de zorgvuldige aanpak van Marlies, haar adviezen, haar heldere vraagstelling en het op een prettige wijze doorbreken van je eigen ik heb ik zaken uit mijn verleden een plek kunnen geven. Ze deed dit op een hele prettige wijze die mij geconfronteerd heeft met zaken die ik weg had gestopt en die mij inzichten hebben gegeven waar ik mee verder kon. Het was een heel zwaar traject voor mij, maar ik ben dankbaar dat ik dit heb gedaan. Het heeft mij ruimte gegeven in mijn hart en hoofd en ik ben Marlies dan ook dankbaar voor haar ondersteuning tijdens dit proces.”
Monica (31)
(juli 2016)

“Ik heb door de liefdevolle en begripvolle aandacht en erkenning, medeleven en uitleg van de werking van de psyche, veel dingen in mijn leven mogen zien en begrijpen, waardoor ik alles diep kon doorvoelen en leren loslaten of aanvaarden als een deel van mij.
Door een gebeurtenis werd ik tot wanhoop gebracht, maar door zo diep te gaan en door het meeleven en de steun en duidelijke inzichten, die Marlies me gaf, werd alles me heel duidelijk en kon ik het omzetten in Liefde naar mezelf en naar de ander.
Door de gesprekken heb ik me veel meer mogen openen en zijn de enorme emoties, die heen en weer vlogen, tot rust gekomen.
Psychosynthese heeft me veel meer opgeleverd dan eerdere therapieën met “gewone “psychologen. Daar was het veel meer alleen mentaal gericht. Nu ontstond door de liefdevolle benadering en het meer werken met energie en gevoelens toelaten en doorvoelen een echte synthese. Ik voel me nu meer heel. Dank je wel.”
Gerda (68)
(juli 2016)

Tarief

Voor particulieren 95,-- per keer. Voor zakelijke klanten 150,-- per uur (excl. BTW).

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl