Peter Geleijns

Zevenbergen

Specialisatie

Individuele begeleiding, relatietherapie en teamcoaching

Nadere informatie

Onderweg heb ik wel wat geleerd over heldere relaties. Liefdesrelaties, werkrelaties, familierelaties. Heldere relaties maken een enorm verschil in je leven van alledag. Ik begeleid mensen die in hun relatie merken dat er “iets nodig is“. Dat ze elkaar niet meer op eigen kracht verstaan; elkaar niet meer vinden. Alsof ze niet meer dezelfde taal spreken. Dat de wil om er samen iets moois van te maken en de liefde voor elkaar niet meer genoeg blijken te zijn. Vaak is een nieuwe kijk, een nieuw licht al voldoende om opnieuw zicht te krijgen op het verhaal waar jullie in zitten en op wat er nodig is om de volgende stap te zetten. Ik help je je richting in je leven te vinden, juist op momenten dat je het zicht daarop mist. Of op momenten dat je het wel ziet, maar niet tot handelen komt. Met welk thema we ook aan werk gaan, het gaat altijd om jou. Om wie je al bent geworden en wie je nog meer wilt zijn. “Zoals ik ben creëer ik mijn wereld en zoals mijn wereld is, word ik gecreëerd.” Ik coach en begeleid een groep “zwarte schapen” voorbij de schaamte van hun anders-zijn. Ik werk met teams aan een heldere koers, waarbij de visie van het team en de mensen die het team vormen elkaar versterken. We brengen op een speelse manier in beeld wat je team wezenlijk wil realiseren. Niet alleen vanuit het hoofd, maar ook uit het hart. Wat was de droom? Waarom deed je dit ook al weer? Is het tijd voor een nieuwe droom? Heldere relaties binnen teams kunnen vaak het verschil maken tussen succes en falen. Teamcoaching en individuele coaching zorgen voor die heldere relaties en brengen hartstocht. Individuele groei en groei van het team versterken elkaar. Ik studeerde behalve Psychosynthese, Politicologie & Organisatiekunde in Amsterdam, Opbouwwerk in Breda en Geestelijke Begeleiding in Utrecht. Ik was eerder werkzaam als directeur, bestuurder en adviseur in de zorg, welzijn en de overheid. Ik ben altijd wel op de een of andere manier betrokken bij de gemeenschap(sprojecten). Ik ben politiek actief vanaf mijn 16de in verschillende rollen. Momenteel als burgerraadslid in de Gemeente Moerdijk. Momenteel werk ik met een groep andere vrijweiliggers aan een burgerinitiatief om een gemeenschapshuis te realiseren in mijn woonplaats Zevenbergen. Ik maak als singer-songwriter met kleine intieme liedjes een muzikaal reisverslag van mijn leven. Wees welkom om kennis te maken. Dat kan vrijblijvend. Ons kennismakingsgesprek is gratis. Je kunt me nu bellen. 06 21892 707

Onderweg heb ik wel wat geleerd over heldere relaties. Liefdesrelaties, werkrelaties, familierelaties. Heldere relaties maken een enorm verschil in je leven van alledag.

Ik begeleid mensen die in hun relatie merken dat er “iets nodig is“. Dat ze elkaar niet meer op eigen kracht verstaan; elkaar niet meer vinden. Alsof ze niet meer dezelfde taal spreken. Dat de wil om er samen iets moois van te maken en de liefde voor elkaar niet meer genoeg blijken te zijn.
Vaak is een nieuwe kijk, een nieuw licht al voldoende om opnieuw zicht te krijgen op het verhaal waar jullie in zitten en op wat er nodig is om de volgende stap te zetten.

Ik help je je richting in je leven te vinden, juist op momenten dat je het zicht daarop mist. Of op momenten dat je het wel ziet, maar niet tot handelen komt.

Met welk thema we ook aan werk gaan, het gaat altijd om jou. Om wie je al bent geworden en wie je nog meer wilt zijn.

“Zoals ik ben creëer ik mijn wereld en zoals mijn wereld is, word ik gecreëerd.”

Ik coach en begeleid een groep “zwarte schapen” voorbij de schaamte van hun anders-zijn.

Ik werk met teams aan een heldere koers, waarbij de visie van het team en de mensen die het team vormen elkaar versterken. We brengen op een speelse manier in beeld wat je team wezenlijk wil realiseren. Niet alleen vanuit het hoofd, maar ook uit het hart. Wat was de droom? Waarom deed je dit ook al weer? Is het tijd voor een nieuwe droom?

Heldere relaties binnen teams kunnen vaak het verschil maken tussen succes en falen. Teamcoaching en individuele coaching zorgen voor die heldere relaties en brengen hartstocht. Individuele groei en groei van het team versterken elkaar.

Ik studeerde behalve Psychosynthese, Politicologie & Organisatiekunde in Amsterdam, Opbouwwerk in Breda en Geestelijke Begeleiding in Utrecht.

Ik was eerder werkzaam als directeur, bestuurder en adviseur in de zorg, welzijn en de overheid. Ik ben altijd wel op de een of andere manier betrokken bij de gemeenschap(sprojecten). Ik ben politiek actief vanaf mijn 16de in verschillende rollen. Momenteel als burgerraadslid in de Gemeente Moerdijk. Momenteel werk ik met een groep andere vrijweiliggers aan een burgerinitiatief om een gemeenschapshuis te realiseren in mijn woonplaats Zevenbergen.

Ik maak als singer-songwriter met kleine intieme liedjes een muzikaal reisverslag van mijn leven.

Wees welkom om kennis te maken. Dat kan vrijblijvend. Ons kennismakingsgesprek is gratis.

Je kunt me nu bellen.
06 21892 707

Tarief

€ 75,- per uur. Eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl