Raymond van den Eijnden

Kortenhoef

Specialisatie

Begeleiding, coaching.

Nadere informatie

Er zijn momenten in het leven waarop het voelt dat je op een kruispunt staat, en hoe ga je dan verder? Soms weet je niet meer hoe nu verder te gaan, komen er vragen in je op als: Waarom ik, Waarom nu, Waarom wil ik het een en doe ik het ander? Wat is de zin van mijn bestaan? Is mijn droom slechts een droom of kan ik daar iets van verwezenlijken? Zijn de belangen van het individu belangrijker of van de gemeenschap of kunnen zij beiden bestaan en elkaar ondersteunen? Samen gaan we deze vraagstukken onderzoeken en vanuit andere perspectieven/contexten bekijken om zodoende tot verheldering te komen. Naast mijn werk als psychosyntheticus ben ik ook werkzaam als verkeersvlieger, daarvoor als militair vlieger. Het werk als psychosyntheticus, waarin ik mij begeef op terreinen als verbeelding, gevoel en het spirituele, is een mooie aanvulling op het feitelijke rechtlijnige werk als piloot. Soms lijken dit uitersten en op andere momenten hebben ze ook alles met elkaar te maken. Begeleiding van cliënten is maatwerk. Naar aanleiding van een eerste gesprek waarin je je levensvragen en behoeften uitspreekt, maak ik een plan waarmee we aan het werk kunnen.

Er zijn momenten in het leven waarop het voelt dat je op een kruispunt staat, en hoe ga je dan verder? Soms weet je niet meer hoe nu verder te gaan, komen er vragen in je op als: Waarom ik, Waarom nu, Waarom wil ik het een en doe ik het ander? Wat is de zin van mijn bestaan? Is mijn droom slechts een droom of kan ik daar iets van verwezenlijken? Zijn de belangen van het individu belangrijker of van de gemeenschap of kunnen zij beiden bestaan en elkaar ondersteunen? Samen gaan we deze vraagstukken onderzoeken en vanuit andere perspectieven/contexten bekijken om zodoende tot verheldering te komen.

Naast mijn werk als psychosyntheticus ben ik ook werkzaam als verkeersvlieger, daarvoor als militair vlieger. Het werk als psychosyntheticus, waarin ik mij begeef op terreinen als verbeelding, gevoel en het spirituele, is een mooie aanvulling op het feitelijke rechtlijnige werk als piloot. Soms lijken dit uitersten en op andere momenten hebben ze ook alles met elkaar te maken.
Begeleiding van cliënten is maatwerk. Naar aanleiding van een eerste gesprek waarin je je levensvragen en behoeften uitspreekt, maak ik een plan waarmee we aan het werk kunnen.

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl