Stance Rijpma

Baarn

Specialisatie

Coaching bij existentiële vraagstukken op het gebied van innerlijke en uiterlijke autoriteit, bezieling en zingeving en begeleiding bij creatieve processen.

Nadere informatie

Ervaar jij spanning tussen wat je omgeving van je verwacht en wat jij zelf wilt? Ben je vergeten waarvoor je zo hard aan het werk bent? Zie je voor je waar je heen wilt, maar kom je niet meer in beweging? Zijn er obstakels die de creatieve processen in je leven en werk in de weg lijken te zitten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk in Baarn. Opleiding en ervaring Ik studeerde Cultuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werkte vele jaren voor musea en andere culturele instellingen. In 2010 behaalde ik mijn bachelor Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum. Tot 2019 was ik als onderwijs- en communicatie medewerker werkzaam bij het Instituut. Ik begeleidt in mijn praktijk mensen die kampen met existentiële crises, die betrekking hebben op zingeving, stagnatie in de ontwikkeling of als reactie op ingrijpende gebeurtenissen.

Ervaar jij spanning tussen wat je omgeving van je verwacht en wat jij zelf wilt?
Ben je vergeten waarvoor je zo hard aan het werk bent?
Zie je voor je waar je heen wilt, maar kom je niet meer in beweging?
Zijn er obstakels die de creatieve processen in je leven en werk in de weg lijken te zitten?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk in Baarn.

Opleiding en ervaring
Ik studeerde Cultuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht en werkte vele jaren voor musea en andere culturele instellingen. In 2010 behaalde ik mijn bachelor Psychosynthese aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum. Tot 2019 was ik als onderwijs- en communicatie medewerker werkzaam bij het Instituut. Ik begeleidt in mijn praktijk mensen die kampen met existentiële crises, die betrekking hebben op zingeving, stagnatie in de ontwikkeling of als reactie op ingrijpende gebeurtenissen.

Tarief

Individueel tarief € 75,= per gesprek. Zakelijk tarief nader overeen te komen.

Berichten van Stance Rijpma

Oefening baart kunst

23 mei 2019

“Net zoals je leert lopen door te lopen en leert spreken door te spreken. Zo leer…

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl