Truus Mesenig

Terherne

Specialisatie

- Autonomie en dienstbaarheid
- Innerlijke en uiterlijke autoriteit
- Bezitten en delen
- Omgang met geld

Nadere informatie

Meer dan 15 jaar geleden werd ik getroffen door een levensbedreigende ziekte. Mede door deze ervaring ben ik op zoek gegaan naar bewustwording over wie ik in wezen ben en daarmee naar de zin van mijn leven. En die zoektocht duurt voort. Ik heb de studie psychosynthese gevolgd en en ben daardoor geholpen en gesteund bij mijn zoektocht. De omgang met innerlijke en uiterlijke autoriteit, met betekenis geven aan, met dienstbaarheid, met zingeving hebben sindsdien mijn aandacht. En mijn aandacht gaat ook uit, naar een zo op het oog vreemde eend in de bijt, de omgang met geld. Ook je omgang met geld kan een bijdrage leveren aan bewustwording. Het, mijn en ook jouw leven gaat, naar mijn mening, over dat laatste, over bewustwording. Gedurende mijn zoektocht heb ik ontdekt dat het lijden dat ons overkomt daarbij zo nodig is. In de donkerte, in de diepte, in het niet weten ontdekken we het licht, ons licht.  

Meer dan 15 jaar geleden werd ik getroffen door een levensbedreigende ziekte. Mede door deze ervaring ben ik op zoek gegaan naar bewustwording over wie ik in wezen ben en daarmee naar de zin van mijn leven. En die zoektocht duurt voort. Ik heb de studie psychosynthese gevolgd en en ben daardoor geholpen en gesteund bij mijn zoektocht. De omgang met innerlijke en uiterlijke autoriteit, met betekenis geven aan, met dienstbaarheid, met zingeving hebben sindsdien mijn aandacht. En mijn aandacht gaat ook uit, naar een zo op het oog vreemde eend in de bijt, de omgang met geld. Ook je omgang met geld kan een bijdrage leveren aan bewustwording. Het, mijn en ook jouw leven gaat, naar mijn mening, over dat laatste, over bewustwording.

Gedurende mijn zoektocht heb ik ontdekt dat het lijden dat ons overkomt daarbij zo nodig is. In de donkerte, in de diepte, in het niet weten ontdekken we het licht, ons licht.

 

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl