De ziel in het spel

Toos Wolters 23/04/19

Op zaterdag 21 september 2019
geef ik de dagworkshop ‘De ziel in het spel’

Ik zoek bij jou naar toevlucht voor mijn ziel.
uit 150 Psalmen vrij Huub Oosterhuis

‘Is dit nu alles wat er is? Mijn geleefde leven tot nu toe, mijn werk, mijn huis, mijn vrienden, mijn gezin, mijn opleiding, mijn geloof van huis uit of wat daarvan geworden is? En als dit het is, waarom voel ik me dan soms zo leeg en onvervuld? Is dit wat mij voor ogen stond toen ik aan het leven begon? Of is er nog iets anders, iets meer? Iets wat ik onderweg ben kwijtgeraakt? En als dat er is, wat is dat dan? Waarnaar verlang ik als ik zeg dat ik verlang naar God?’

Misschien herken je een van deze vragen bij bij jezelf. En wil  je daar wel eens samen met anderen mee bezig gaan. Dan ben  je van harte welkom bij De ziel in het spel:

een dag voor gelovigen en ongelovigen, voor kerkelijke en niet kerkelijke zinzoekers, voor wie iets heeft of had met een geloofstraditie en voor wie daar wel eens op een andere manier mee wil kennismaken.

Op deze dag maken we gebruik van verschillende werkvormen zoals innerlijke dialoog, geleide visualisatie, muziek en zang, uitwisseling, gesprek en stille overpeinzing.

 

Tijd: Zaterdag 21 september 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats: Johannescentrum, Moezeldreef 400, 3561 GD Utrecht
Kosten: Een vrijwillige bijdrage aan het einde van de dag. richtbedrag 50 euro (inclusief lunch)
Contact: Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Toos Wolters, telefoon 030 6624813, e-mail  toos.wolters@psychosyntheticus.nl
Aanmelding kan via tooswolters@defluisterstillestem.nl

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl