Psychosynthese

Heel je leven

Psychosynthese ondersteunt en activeert het menselijk streven naar een synthese van binnenwereld en buitenwereld, van beroeps- en privéleven, van het leven van alledag en spirituele waarden, van kracht en liefde, van hoofd en hart, van onze verschillende deelpersoonlijkheden, van ons ik en ons zelf. Een synthese die de verschillende, soms tegenstrijdige kanten van onze identiteit, verheft naar een hoger niveau van eenheid waardoor nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden.  
Wat is Psychosynthese

Wat is Psychosynthese

Psychosynthese is een veelomvattende didactische benadering om tot zelfrealisatie en ontwikkeling van menselijke mogelijkheden te komen. Lees hier meer over wat psychosynthese is.

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Op deze pagina kun je luisteren naar de antwoorden op een aantal vragen die ons vaak gesteld worden. Diederik van Rossum, directeur van het Instituut voor Psychosynthese, is aan het woord.

Roberto Assagioli

Roberto Assagioli

Lees op deze pagina meer over het leven en de denkbeelden van Roberto Assagioli (1888 – 1974). Hij was een Italiaanse psychiater en de grondlegger van psychosynthese.

Voor wie is deze site?

Bedankt voor je bericht

Vind een psychosyntheticus

Mieke de Bekker

Den Haag en Leiden

Toon Keijzer

Geldrop, Eindhoven

Voor mensen en organisaties die open staan voor zelfonderzoek, advies willen bij existentiële vraagstukken of behoefte hebben aan praktische begeleiding....

Jan Mulder

IJsselstein

Individuele Coaching Groepscoaching Leidinggeven, management Existentiele vraagstukken

Anny de Kuijer

Vind meer psychosynthetici

Wil je ook een profiel op deze site?

Lees de voorwaarden en meld je aan.

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl