Anouk Oostrijk Apon

Zwijndrecht

Specialisatie

coaching bij burn-out,
coaching en begeleiding in het omgaan met oorsuizen (tinnitus),
coaching bij mentale problemen als gevolg van fysieke aandoeningen, onzichtbare handicaps.
coaching en begeleiding hoe verder als je lichamelijk gezond bent verklaard maar je het vertrouwen in je lijf kwijt bent en ben je nog steeds diezelfde als voor dat je ziek werd ?

Nadere informatie

“Dat wat je overkomt heb je niet altijd in de hand, hoe je ermee omgaat wel” Maar hoe ga je om met het hoe ? Dat is nog niet altijd even eenvoudig. Je kunt niet op een knopje in je hoofd drukken waardoor het antwoord tevoorschijn komt.. Was het soms maar zo makkelijk. Op sommige momenten in je leven kun je op een punt komen dat je het even niet meer weet. Doordat je te maken krijgt met fysieke en of mentale overbelasting waardoor de bekende druppel de emmer doet overlopen. Op dit soort momenten in je leven kan ik je helpen en begeleiden de regie in jezelf weer te vinden en om weer te gaan zien wat er mogelijk is. Ik wil je helpen je Zelf weer te vinden en je potentie tot bloei te laten komen.

“Dat wat je overkomt heb je niet altijd in de hand, hoe je ermee omgaat wel”

Maar hoe ga je om met het hoe ? Dat is nog niet altijd even eenvoudig. Je kunt niet op een knopje in je hoofd drukken waardoor het antwoord tevoorschijn komt.. Was het soms maar zo makkelijk. Op sommige momenten in je leven kun je op een punt komen dat je het even niet meer weet. Doordat je te maken krijgt met fysieke en of mentale overbelasting waardoor de bekende druppel de emmer doet overlopen.

Op dit soort momenten in je leven kan ik je helpen en begeleiden de regie in jezelf weer te vinden en om weer te gaan zien wat er mogelijk is. Ik wil je helpen je Zelf weer te vinden en je potentie tot bloei te laten komen.

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl