Ancilla van Blokland

Hilversum

Specialisatie

Coaching en training bij existentiële vraagstukken op het gebied van de wil, zelfverwerkelijking, bezieling en persoonlijke integratie.

Nadere informatie

Ik ben werkzaam als docent en programmamanager bij het Instituut voor Psychosynthese en als coach en trainer bij de Psychosynthese adviesgroep. Tevens begeleid ik individuen in mijn eigen praktijk als psychosyntheticus. De innerlijke strijd die immer gaande en noodzakelijk is om tot verwezenlijking van jezelf en van de wereld te komen heeft mijn bijzondere interesse. Gebieden die hier nauw aan verwant zijn en dus ook mijn aandachtsgebied betreffen, zijn: – bezielde menselijke relaties; – individu en gemeenschap; – de wil in psychosynthese.

Ik ben werkzaam als docent en programmamanager bij het Instituut voor Psychosynthese en als coach en trainer bij de Psychosynthese adviesgroep. Tevens begeleid ik individuen in mijn eigen praktijk als psychosyntheticus.

De innerlijke strijd die immer gaande en noodzakelijk is om tot verwezenlijking van jezelf en van de wereld te komen heeft mijn bijzondere interesse.

Gebieden die hier nauw aan verwant zijn en dus ook mijn aandachtsgebied betreffen, zijn:
– bezielde menselijke relaties;
– individu en gemeenschap;
– de wil in psychosynthese.

Tarief

Particulieren € 95,00 per keer, zakelijk € 150,00 per uur

Berichten van Ancilla van Blokland

Oriëntatie in Psychosynthese

18 april 2019

Je luistert naar vele mensen, maar hoor je jezelf nog?! Kom van 4 t/m 8…

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl