Anne de Groot

Grou

Specialisatie

Coaching & Advies voor persoonlijke - én organisatie ontwikkeling op momenten die als essentieel ervaren worden. Betreft zingevingsvragen, bezieling, zelfrealisatie, teambuilding, (verander)management van Mens èn Organisatie, afstemming tussen persoonlijke - en organisatie doelen.

Nadere informatie

Voor welke situaties ? – waarin naar groei wordt gezocht in persoonlijk en professioneel functioneren van Mens & Organisatie – die lastig worden gevonden en die blijven terugkomen – die spanning oproepen tussen een vaag besef van bestemming en toch af en toe het gevoel de weg kwijt te zijn Korte achtergrond van Anne de Groot Geboren en getogen in Friesland ben ik goed bekend met de noordelijke cultuur en levensbeschouwelijke stromingen. Internationale werkervaring in zowel technisch-inhoudelijke – als leidinggevende functies bij bedrijfsleven en semi-overheid, met name tijdens reorganisaties en fusies; een lang traject van aandacht voor de moeren en bouten in de civiele techniek naar een focus op de Mens in de Organisatie. Voorafgaand aan psychosyntheticus ook opleidingen voor weg- en waterbouwkundige en voor bedrijfskundige afgerond. Heb in de loop van ‘drukdrukdruk’ de waarde van rust en stilte leren kennen. Momenteel werkzaam als trainer en coach voor jonge professionals, die worden ingezet op projecten in de internationale water- en agrofoodsector.

Voor welke situaties ?
– waarin naar groei wordt gezocht in persoonlijk en professioneel functioneren van Mens & Organisatie
– die lastig worden gevonden en die blijven terugkomen
– die spanning oproepen tussen een vaag besef van bestemming en toch af en toe het gevoel de weg kwijt te zijn

Korte achtergrond van Anne de Groot
Geboren en getogen in Friesland ben ik goed bekend met de noordelijke cultuur en levensbeschouwelijke stromingen.
Internationale werkervaring in zowel technisch-inhoudelijke – als leidinggevende functies bij bedrijfsleven en semi-overheid, met name tijdens reorganisaties en fusies; een lang traject van aandacht voor de moeren en bouten in de civiele techniek naar een focus op de Mens in de Organisatie.
Voorafgaand aan psychosyntheticus ook opleidingen voor weg- en waterbouwkundige en voor bedrijfskundige afgerond.
Heb in de loop van ‘drukdrukdruk’ de waarde van rust en stilte leren kennen.
Momenteel werkzaam als trainer en coach voor jonge professionals, die worden ingezet op projecten in de internationale water- en agrofoodsector.

Tarief

Particulieren € 75,- per gesprek; Bedrijven op basis van offerte; Kennismakingsgesprek gratis

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl