Anne de Groot

Grou

Specialisatie

Helpen zoeken naar de balans tussen privé en werk, eigen binnenwereld en buitenwereld, etcetc en naar de daarbij horende levensvragen.
Coachen van mensen die zich persoonlijk en/of professioneel willen ontwikkelen.
Ik luister, kijk en stel vragen, waardoor de essentie goed naar voren kan komen.

Nadere informatie

Welke situaties Voor situaties waarin mensen druk-druk-druk zijn en door de prestatiedruk in de huidige maatschappij onbalans of zelfs crisis ervaren , met daardoor burn-out vaak op de loer…. Door mijn eigen zoektocht heb ik extra affiniteit met Noorderlingen die in een overwegend rationele (werk)omgeving verkeren of die vanuit hun kerkelijke achtergrond met vragen over hun eigen leven zitten. Mensen die op zoek zijn naar zingeving in de ‘onzin’ van alles wat zich aandient, ook al lijkt er weinig tijd en ruimte voor te zijn. Een ontdekkingsreis in de eigen binnen- en buitenwereld en de eigen individuele context met hun existentiële vragen. Ieder die de wereld mooier wil kleuren en daarvoor bereid is naar zichzelf te kijken is van harte welkom. Achtergrond Ik ben geboren en getogen in Noord-Nederland in een kerkelijk milieu. Heb een achtergrond in de civiele techniek en (internationale) productiebedrijven. Van productie/uitvoering ging het naar organiseren en leidinggeven. Als leidinggevende ben ik langere tijd werkzaam geweest tijdens reorganisaties en fusies, die eigenlijk gaan over mensen in organisaties en het ontwikkelen van het potentieel van die mens tbv die organisatie. En dan dient al snel de vraag zich aan: waar is een mens zoal meer mee bezig in zijn/haar leven…. Momenteel ben ik werkzaam als trainer en coach voor jonge professionals (uit Nederland en uit zich ontwikkelende landen), die worden ingezet op projecten in de internationale water- en agrofoodsector.

Welke situaties

Voor situaties waarin mensen druk-druk-druk zijn en door de prestatiedruk in de huidige maatschappij onbalans of zelfs crisis ervaren , met daardoor burn-out vaak op de loer….

Door mijn eigen zoektocht heb ik extra affiniteit met Noorderlingen die in een overwegend rationele (werk)omgeving verkeren of die vanuit hun kerkelijke achtergrond met vragen over hun eigen leven zitten. Mensen die op zoek zijn naar zingeving in de ‘onzin’ van alles wat zich aandient, ook al lijkt er weinig tijd en ruimte voor te zijn.

Een ontdekkingsreis in de eigen binnen- en buitenwereld en de eigen individuele context met hun existentiële vragen.

Ieder die de wereld mooier wil kleuren en daarvoor bereid is naar zichzelf te kijken is van harte welkom.

Achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Noord-Nederland in een kerkelijk milieu. Heb een achtergrond in de civiele techniek en (internationale) productiebedrijven. Van productie/uitvoering ging het naar organiseren en leidinggeven. Als leidinggevende ben ik langere tijd werkzaam geweest tijdens reorganisaties en fusies, die eigenlijk gaan over mensen in organisaties en het ontwikkelen van het potentieel van die mens tbv die organisatie. En dan dient al snel de vraag zich aan: waar is een mens zoal meer mee bezig in zijn/haar leven….

Momenteel ben ik werkzaam als trainer en coach voor jonge professionals (uit Nederland en uit zich ontwikkelende landen), die worden ingezet op projecten in de internationale water- en agrofoodsector.

Tarief

Particulieren € 75,- per gesprek; bedrijven op basis van offerte; kennismakingsgesprek gratis.

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek....

klick op de knop hiernaast

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl