Annemiek van Dorp

Amersfoort

Nadere informatie

WAT IK DOE Ik help mensen de verbinding te herstellen met zichzelf en anderen, door het vergroten van inzicht van bewuste en onbewuste invloed op hun persoonlijkheid. MET WIE IK WERK Mannen en vrouwen die gewend zijn verantwoordelijkheid te nemen in hun (professionele) omgeving en die ervoor kiezen zich op persoonlijk en zingevend gebied te willen ontwikkelen. RESULTAAT Je ervaart een toename van levenslust en energie op persoonlijke en professionele vlak. Je krijgt meer vrijheid om keuzes te maken vanuit interne autoriteit en bewustzijn. Je leert tegenslagen en successen op een andere manier te benaderen. WAT MAAKT MIJ ANDERS Doordat ik gewend ben met verantwoordelijken en verantwoordelijkheid om te gaan, heb ik veel zicht en empathie voor de speciale dynamiek die daar heerst en ben ik in staat om professioneel tegenspel te leveren. Mijn filosofische en positieve benadering wordt ervaren als goed gezelschap om op adem te komen in hectische tijden.

WAT IK DOE
Ik help mensen de verbinding te herstellen met zichzelf en anderen, door het vergroten van inzicht van bewuste en onbewuste invloed op hun persoonlijkheid.

MET WIE IK WERK
Mannen en vrouwen die gewend zijn verantwoordelijkheid te nemen in hun (professionele) omgeving en die ervoor kiezen zich op persoonlijk en zingevend gebied te willen ontwikkelen.

RESULTAAT
Je ervaart een toename van levenslust en energie op persoonlijke en professionele vlak.
Je krijgt meer vrijheid om keuzes te maken vanuit interne autoriteit en bewustzijn.
Je leert tegenslagen en successen op een andere manier te benaderen.

WAT MAAKT MIJ ANDERS
Doordat ik gewend ben met verantwoordelijken en verantwoordelijkheid om te gaan, heb ik veel zicht en empathie voor de speciale dynamiek die daar heerst en ben ik in staat om professioneel tegenspel te leveren. Mijn filosofische en positieve benadering wordt ervaren als goed gezelschap om op adem te komen in hectische tijden.

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl