Ivan Sulenta

Amersfoort

Specialisatie

Gespecialiseerd in heroriëntatie bij keerpunten in je leven. Bewustwording, zingeving.

Nadere informatie

Als je volgens de protocollen je werk hebt gedaan, kun je dan met een gerust hart gaan slapen of lig je geheel onverwacht wakker van wat je hebt gedaan? Als je te maken krijgt met onverwachte gebeurtenissen in je leven, beleef je jezelf dan als slachtoffer of als dader van die gebeurtenissen? Mijn manier van werken helpt je omgaan met wat je overkomen is en in te lossen waar je naar verlangt. Naast het behalen van mijn bachelordiploma in Psychosynthese ben ik afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. In mijn praktijk en toepassing van Psychosynthese maak ik gebruik van deze kennis.

Als je volgens de protocollen je werk hebt gedaan, kun je dan met een gerust hart gaan slapen of lig je geheel onverwacht wakker van wat je hebt gedaan?

Als je te maken krijgt met onverwachte gebeurtenissen in je leven, beleef je jezelf dan als slachtoffer of als dader van die gebeurtenissen?

Mijn manier van werken helpt je omgaan met wat je overkomen is en in te lossen waar je naar verlangt.

Naast het behalen van mijn bachelordiploma in Psychosynthese ben ik afgestudeerd in de Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. In mijn praktijk en toepassing van Psychosynthese maak ik gebruik van deze kennis.

Tarief

75 euro per gesprek, gratis kennismakingsgesprek.

Berichten van Ivan Sulenta

Het uur van de ziel

26 april 2019

Psychosynthese themadag in Groningen: zondag 19 mei 2019

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl