Jetske Osterthun

Dordrecht

Specialisatie

1 - Organisaties: Het verhelderen van de blauwdruk en missie van de organisatie. Signaleren van - en werken met onderstromen en spanningen.
2 - Individuen: Verhelderen van je levensdoel. Zin en betekenis geven aan ingrijpende gebeurtenissen en periodes (verliezen, trauma's).
3 - Jongvolwassenen problematiek (18-30)

Nadere informatie

Vanuit Learn to Live ondersteun ik mensen en organisaties om een crisis, spanningen of psychische problemen te benutten als kansen voor groei en ontwikkeling. Voor het getrainde oog is dit ‘spanningsgebied’ een schatkamer vol potentie. Juist in tijden van crisis en stress kunnen de typische kenmerken van een mens of organisatie komen bovendrijven en richting geven aan de toekomst.

Vanuit Learn to Live ondersteun ik mensen en organisaties om een crisis, spanningen of psychische problemen te benutten als kansen voor groei en ontwikkeling.

Voor het getrainde oog is dit ‘spanningsgebied’ een schatkamer vol potentie. Juist in tijden van crisis en stress kunnen de typische kenmerken van een mens of organisatie komen bovendrijven en richting geven aan de toekomst.

Tarief

Organisaties € 175,- excl. btw per uur. Individuen € 118,75 incl btw per sessie (5 kwartier)

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl