Katinka Elders

Amstelveen

Specialisatie

Psychosynthese coaching bij vragen, dilemma's, klachten rondom werk-, loopbaan, en/of privéleven.

Nadere informatie

Coaching staat in het teken van heden, verleden en toekomst. Welke vragen of dilemma’s houden je op dit moment (te) erg bezig ?  Waar verwijst het naar en wat heb je gezien op een-of- ander moment? In dit licht gaat het over de potentie- groei- en veerkracht in  ieder mens om te komen waar je wilt zijn. Gedurende deze zoektocht helpt coaching om om te gaan met de daarmee samenhangende spanning en/of overige obstakels op het pad. Psychosynthese coaching helpt je om meer zicht te krijgen op wat er zoal speelt, wat je niet ‘ ziet’ en waar potentie voor persoonlijke groei- en bewustwording zich aandient. Desgewenst kan coaching ook buiten plaatsvinden als Wandelcoaching. Per seizoen wordt er een 4-jaargetijden-Bezinwandeling gegeven. Op de website van Praktijk Elders staat meer informatie over de programma’s en data.   Achtergrond Katinka Elders (1960): In 2004 heb ik het bachelor diploma aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum behaald en werk sindsdien als coach in eigen praktijk te Amstelveen. De laatste jaren is daar wandelcoaching bij gekomen en 4- jaargetijdenwandelingen. Daarnaast part-time werkzaam als supervisor Luchtvrachttransport op Schiphol. Hiervoor lange tijd bij KLM gewerkt met specialisme Opleiden & Trainen bij KLM Passage, Marketing, Vracht & internationale ICT projecten.Van oorsprong lerares Basisonderwijs met specialisatie Lichamelijke Opvoeding. Interesses o.a. : Stilte, natuurprocessen, kunst, cultuur, sport, waaronder Masters zwemmen op Nationaal nivo en Open Water wedstrijden.

Coaching staat in het teken van heden, verleden en toekomst. Welke vragen of dilemma’s houden je op dit moment (te) erg bezig ?  Waar verwijst het naar en wat heb je gezien op een-of- ander moment?

In dit licht gaat het over de potentie- groei- en veerkracht in  ieder mens om te komen waar je wilt zijn. Gedurende deze zoektocht helpt coaching om om te gaan met de daarmee samenhangende spanning en/of overige obstakels op het pad.

Psychosynthese coaching helpt je om meer zicht te krijgen op wat er zoal speelt, wat je niet ‘ ziet’ en waar potentie voor persoonlijke groei- en bewustwording zich aandient.

Desgewenst kan coaching ook buiten plaatsvinden als Wandelcoaching. Per seizoen wordt er een 4-jaargetijden-Bezinwandeling gegeven. Op de website van Praktijk Elders staat meer informatie over de programma’s en data.

 

Achtergrond Katinka Elders (1960): In 2004 heb ik het bachelor diploma aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum behaald en werk sindsdien als coach in eigen praktijk te Amstelveen. De laatste jaren is daar wandelcoaching bij gekomen en 4- jaargetijdenwandelingen.

Daarnaast part-time werkzaam als supervisor Luchtvrachttransport op Schiphol.

Hiervoor lange tijd bij KLM gewerkt met specialisme Opleiden & Trainen bij KLM Passage, Marketing, Vracht & internationale ICT projecten.Van oorsprong lerares Basisonderwijs met specialisatie Lichamelijke Opvoeding.

Interesses o.a. : Stilte, natuurprocessen, kunst, cultuur, sport, waaronder Masters zwemmen op Nationaal nivo en Open Water wedstrijden.

Tarief

€ 73,-- p.u. incl. BTW. particulier. Bedrijven per offerte,

Berichten van Katinka Elders

Winterwandeling, Amstelveen, 9 februari 2019

12 januari 2019

Winterwandeling op zaterdag 9 februari, in het Bos Bovenkerk, Amstelveen.

Herfstwandeling, zaterdag 10 november, Groeneveld/ Baarn

23 oktober 2018

Herfstwandeling op zaterdag 10 november 2018. In de bossen van landgoed Groeneveld Baarn.

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl