Katinka Elders

Amstelveen

Specialisatie

Wie je van nature bent en meer dan dat.

Nadere informatie

Wees welkom voor  coaching bij vragen, dilemma’s, zingevingsvraagstukken die je bezig houden rondom werk/loopbaan, studie en/of in privéleven. Psychosynthesecoaching helpt om meer zicht te krijgen op wat er speelt en waar voor jou je veerkracht,  speelruimte en potentie ligt voor persoonlijke groei -en bewustwording. Problemen lossen zich niet in letterlijke zin op, maar de manier om ermee om te gaan verandert in jou en daardoor jouw wereld. Coaching vindt op afspraak plaats in mijn praktijk te Amstelveen en/of in overleg buiten als Wandelcoaching. Ook wordt er 4x per jaar een jaargetijde-wandeling gegeven om op een avontuurlijke- en laagdrempelige manier de wisselwerking tussen natuur, jezelf en coaching te ervaren. Meer info: http://www.praktijkelders.nl Overige achtergrondinformatie, Katinka Elders (1960): In 2004 heb ik het bachelor diploma aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum behaald en werk sindsdien als coach in eigen praktijk te Amstelveen. De laatste jaren is daar wandelcoaching bij gekomen en 4- jaargetijdenwandelingen. Daarnaast part-time werkzaam als supervisor Luchtvrachttransport op Schiphol. Hiervoor lange tijd bij KLM gewerkt met specialisme Opleiden & Trainen bij KLM Passage, Marketing, Vracht & internationale ICT projecten.Van oorsprong lerares Basisonderwijs met specialisatie Lichamelijke Opvoeding. Interesses o.a. : Stilte, natuurprocessen, kunst, cultuur, sport, waaronder Masters zwemmen op Nationaal nivo en Open Water wedstrijden.

Wees welkom voor  coaching bij vragen, dilemma’s, zingevingsvraagstukken die je bezig houden rondom werk/loopbaan, studie en/of in privéleven.

Psychosynthesecoaching helpt om meer zicht te krijgen op wat er speelt en waar voor jou je veerkracht,  speelruimte en potentie ligt voor persoonlijke groei -en bewustwording. Problemen lossen zich niet in letterlijke zin op, maar de manier om ermee om te gaan verandert in jou en daardoor jouw wereld.

Coaching vindt op afspraak plaats in mijn praktijk te Amstelveen en/of in overleg buiten als Wandelcoaching. Ook wordt er 4x per jaar een jaargetijde-wandeling gegeven om op een avontuurlijke- en laagdrempelige manier de wisselwerking tussen natuur, jezelf en coaching te ervaren. Meer info: http://www.praktijkelders.nl

Overige achtergrondinformatie, Katinka Elders (1960): In 2004 heb ik het bachelor diploma aan het Instituut voor Psychosynthese te Hilversum behaald en werk sindsdien als coach in eigen praktijk te Amstelveen. De laatste jaren is daar wandelcoaching bij gekomen en 4- jaargetijdenwandelingen.

Daarnaast part-time werkzaam als supervisor Luchtvrachttransport op Schiphol. Hiervoor lange tijd bij KLM gewerkt met specialisme Opleiden & Trainen bij KLM Passage, Marketing, Vracht & internationale ICT projecten.Van oorsprong lerares Basisonderwijs met specialisatie Lichamelijke Opvoeding.

Interesses o.a. : Stilte, natuurprocessen, kunst, cultuur, sport, waaronder Masters zwemmen op Nationaal nivo en Open Water wedstrijden.

Tarief

€ 73,-- p.u. incl. BTW. particulier.
€ 30,- deelname aan Jaargetijdewandeling
Bedrijven per offerte

Berichten van Katinka Elders

Lentewandeling, zaterdag 11 mei 2019

25 april 2019

Lentewandeling, 11 mei 2019. Landgoed Groeneveld, Baarn.

Winterwandeling, Amstelveen, 9 februari 2019

12 januari 2019

Winterwandeling op zaterdag 9 februari, in het Bos Bovenkerk, Amstelveen.

Herfstwandeling, zaterdag 10 november, Groeneveld/ Baarn

23 oktober 2018

Herfstwandeling op zaterdag 10 november 2018. In de bossen van landgoed Groeneveld Baarn.

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl