Mark Hullegie

Hilversum

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van transformatietrajecten in organisaties. Vanuit Bevlogen Teams begeleid ik teams en leidinggevenden op weg naar meer bevlogenheid op de werkvloer. Dat resulteert in:
- Beter onderling contact en samenwerking
- Hogere effectiviteit
- Met plezier aan het werk
- Minder ziekteverzuim
Ook voor individuele gesprekken of coaching kun je bij mij terecht.

Nadere informatie

Mijn missie is de bevlogenheid van groepen mensen stimuleren.

Waar ik kom werk ik steeds aan een beter onderling contact en meer samenwerking waardoor er betere en meer creatieve oplossingen ontstaan en mensen weer met plezier naar het werk gaan. Wat mij daarin het meest stimuleert is het inzetten van de verbeelding. De verbeelding is als een motor en werkt als verbindend element tussen jezelf en anderen en ook binnen een organisatie. Wat soms met woorden niet lukt, kan vaak wel met beelden overgebracht worden. Van origine ben ik technisch opgeleid en werk daarom gemakkelijk samen met technische georiënteerde organisaties en mensen. Lange tijd werk ik voor Schiphol Group en heb  ervaring met: – Coaching in verandertrajecten – Leiding geven aan innovatieprogramma – Strategisch advies – Leidinggeven Sinds 2015 werk ik voor grotere en kleinere organisaties in de zorg, techniek, logistiek en consultancy.

Mijn missie is de bevlogenheid van groepen mensen stimuleren.

Waar ik kom werk ik steeds aan een beter onderling contact en meer samenwerking waardoor er betere en meer creatieve oplossingen ontstaan en mensen weer met plezier naar het werk gaan. Wat mij daarin het meest stimuleert is het inzetten van de verbeelding. De verbeelding is als een motor en werkt als verbindend element tussen jezelf en anderen en ook binnen een organisatie. Wat soms met woorden niet lukt, kan vaak wel met beelden overgebracht worden.

Van origine ben ik technisch opgeleid en werk daarom gemakkelijk samen met technische georiënteerde organisaties en mensen.

Lange tijd werk ik voor Schiphol Group en heb  ervaring met:
– Coaching in verandertrajecten
– Leiding geven aan innovatieprogramma
– Strategisch advies
– Leidinggeven

Sinds 2015 werk ik voor grotere en kleinere organisaties in de zorg, techniek, logistiek en consultancy.

Tarief

Particulier tarief 69 euro per gesprek. Zakelijk 120 euro, excl. BTW. Voor organisaties geldt maatwerk.

Duurzaam en gezond veranderen

Zingeving – hoe handel en leef je vanuit je toekomst?

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl