Merit Jansma

Terwolde

Specialisatie

Als verslavingsarts sta ik voor de vrije wil. Zodat je je weg vindt in de richting die past bij wie je in wezen bent. Ik werk vanuit de gedachte dat een probleem een teken is van een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Naast verslavingsgeneeskunde en psychosynthese bekwaamde ik me als leefstijlcoach (gezonde gewoontes) en hartcoherentie-coach (stressmanagement).

Nadere informatie

Verslaving doet zich voor als een monster dat je leven stukje bij beetje de vernieling in werkt. Ze heeft echter de beste bedoelingen: ze doet wat in haar vermogen ligt om je te helpen om je prettig te voelen. Ze begrijpt alleen niet, dat ze je het leven uiteindelijk juist tot een hel maakt… Door op zoek te gaan naar de waarde en betekenis van je verslaving, kom je in contact met delen van jezelf die aandacht vragen en door de verslaving uit je bewustzijn worden gehouden. Door te luisteren naar je diepste zelf en te zorgen voor wat daar nodig is, zal de verslaving weer naar haar oorspronkelijke plaats en gedaante kunnen terug keren. En jij, bevrijd, zult je vleugels kunnen uitslaan en je weg vinden naar gedroomde verten.

Verslaving doet zich voor als een monster dat je leven stukje bij beetje de vernieling in werkt. Ze heeft echter de beste bedoelingen: ze doet wat in haar vermogen ligt om je te helpen om je prettig te voelen. Ze begrijpt alleen niet, dat ze je het leven uiteindelijk juist tot een hel maakt…

Door op zoek te gaan naar de waarde en betekenis van je verslaving, kom je in contact met delen van jezelf die aandacht vragen en door de verslaving uit je bewustzijn worden gehouden.

Door te luisteren naar je diepste zelf en te zorgen voor wat daar nodig is, zal de verslaving weer naar haar oorspronkelijke plaats en gedaante kunnen terug keren. En jij, bevrijd, zult je vleugels kunnen uitslaan en je weg vinden naar gedroomde verten.

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl