Suze Spierings

Den Haag

Specialisatie

Ik geef zowel individuele begeleiding als in groepen tot en met 3 personen. Leerbegeleiding vanaf twaalf jaar. Supervisie en Coaching traject vanaf 10 sessies. Ik kan putten uit een lange ambachtelijke leerweg. Ik heb ervaring met verschillende culturele achtergronden. Wat zijn vragen die jij zou willen onderzoeken? Durf je aan jezelf vragen te stellen over wat werkelijk waarde in het leven heeft voor jou? Kan je de vrijheid aan om het gebied welke dan ontstaat te betreden? Zou je de beproevingen en uitdagingen die in jouw leven spelen nu werkelijk onder ogen willen komen? Denken en doen meer in overeenstemming brengen met wie jij wil zijn? Je eigen weg vorm te geven en deze stapje voor stapje gaan bewandelen? De dans aan te willen gaan waarin liefde en wil een cruciale rol spelen? Wil jij die verdieping in je leven bewerkstelligen? Dan ben jij bij mij op de juiste plaats! Wat houd je tegen om gewoon maar eens een gratis sessie met mij aan te gaan?

Nadere informatie

Sinds 1991 ben ik het psychosynthese ambacht steeds verder aan het verfijnen. Ik ervaar dit rijke gebied als een voortdurende inspiratie. Sinds 2001 geef ik tevens op de Haagse Hogeschool/Academie voor Sociale Professies supervisie aan zowel voltijd als deeltijd studenten. Dit ervaar ik als een uitdaging om deze studenten te laten ervaren hoe zij op hun eigen vakgebied gebruik kunnen maken van de modellen vanuit de psychosynthese. Een andere manier om met de uitdagingen in het werkveld om te leren gaan. Mijn ervaring is dat dit voor hen een verruiming betekent zowel in hun denken, handelen, voelen en willen. Hierdoor ontstaat tevens de mogelijkheid zich op deze wijze verder te ontplooien.

Sinds 1991 ben ik het psychosynthese ambacht steeds verder aan het verfijnen. Ik ervaar dit rijke gebied als een voortdurende inspiratie.

Sinds 2001 geef ik tevens op de Haagse Hogeschool/Academie voor Sociale Professies supervisie aan zowel voltijd als deeltijd studenten.

Dit ervaar ik als een uitdaging om deze studenten te laten ervaren hoe zij op hun eigen vakgebied gebruik kunnen maken van de modellen vanuit de psychosynthese. Een andere manier om met de uitdagingen in het werkveld om te leren gaan. Mijn ervaring is dat dit voor hen een verruiming betekent zowel in hun denken, handelen, voelen en willen. Hierdoor ontstaat tevens de mogelijkheid zich op deze wijze verder te ontplooien.

Tarief

Per sessie vanaf 90 euro

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl