Tineke Nieboer

Noord-Nederland

Specialisatie

"Ga je mee verdwalen, ik weet de weg." Loesje

Als psychosyntheticus richt ik mij op individuele begeleiding bij bezinning op loopbaan en levensweg, wandelend in het bos of aan het water.

Bovendien organiseer ik loopbaanbezinningsdagen voor groepen en organisaties.

Verder word ik ingehuurd als projectleider en gespreksbegeleider bij het op gang brengen van de dialoog tussen mensen in de samenleving.
Daarnaast kunt u mij consulteren met betrekking tot de volgende onderwerpen: politiek & gemeenschap / veranderende zorg & de mens.

Nadere informatie

In 2002 ben ik  afgestudeerd als Psychosyntheticus, met als specialisatie Mens & Organisatie. Kort daarna ben ik overgegaan van loondienst naar een eigen bedrijf. Daarin zijn kennis, ervaring en streven gebundeld: – Kennis van psychosynthese, bedrijfskunde, vreemde talen en politieke verhoudingen; – Ervaring als (interim-)manager, mobiliteits-medewerker, projectleider, ondernemer, leerbegeleider, trainer, ambassadeur, voorzitter en gemeenteraadslid. Bovendien als gezinsmanager, pleegmoeder, mantelzorger en vrijwilliger. – Gericht op het leren spreken vanuit je hoofd, rekening houdend met je buik en afgestemd op je hart, en op de samenklank van het geheel.

  Als u weerklank bemerkt bij het lezen van dit profiel, bent u wellicht bij mij aan het juiste adres!

In 2002 ben ik  afgestudeerd als Psychosyntheticus, met als specialisatie Mens & Organisatie. Kort daarna ben ik overgegaan van loondienst naar een eigen bedrijf. Daarin zijn kennis, ervaring en streven gebundeld:
– Kennis van psychosynthese, bedrijfskunde, vreemde talen en politieke verhoudingen;
– Ervaring als (interim-)manager, mobiliteits-medewerker, projectleider, ondernemer, leerbegeleider, trainer, ambassadeur, voorzitter en gemeenteraadslid. Bovendien als gezinsmanager, pleegmoeder, mantelzorger en vrijwilliger.
– Gericht op het leren spreken vanuit je hoofd, rekening houdend met je buik en afgestemd op je hart, en op de samenklank van het geheel.

 

Als u weerklank bemerkt bij het lezen van dit profiel, bent u wellicht bij mij aan het juiste adres!

Tarief

Als richtlijn kunt u € 75,00 per uur hanteren.

© 2019, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl