Wilfried de Jong

Sint Anthonis

Specialisatie

- Leren luisteren naar de fluistering van de innerlijke Gave
- Leren zien van de potentie van de innerlijke Gave
- Leren ontwikkelen van de innerlijke Gave

Nadere informatie

Mensen dromen en proberen hun dromen te verwerkelijken. In je dromen schuilt een herinnering aan de de gave waarmee jij geboren bent. Tijdens het verwerkelijken van je dromen kun je steeds bewuster worden van je eigen gave en deze ontwikkelen. Je ontwikkelt jezelf en brengt je gave steeds meer in de wereld. Soms betekent je gave ontwikkelen, afscheid nemen van routines en een stap zetten in onbekende richting. Dit kan spanning oproepen, waarbij je dan je eigen gave vergeet voor schijnbare veiligheid. Soms ben je zo druk dat je niet meer kunt herinneren wat jouw gave is. Er ontstaat dan vaak een gevoel van leegte. Soms voel je de drang om iets te doen met je gave, maar het lukt niet om in beweging te komen. Dit leidt vaak tot een gevoel van frustratie. Je loopt dan vast. Dan is er iemand nodig, die naar je luistert, die met je mee kijkt naar wat er gaande is. Iemand die je helpt je innerlijke gave te herinneren. Diegene kan ik voor je zijn. Informatief

Mensen dromen en proberen hun dromen te verwerkelijken.
In je dromen schuilt een herinnering aan de de gave waarmee jij geboren bent. Tijdens het verwerkelijken van je dromen kun je steeds bewuster worden van je eigen gave en deze ontwikkelen. Je ontwikkelt jezelf en brengt je gave steeds meer in de wereld.

Soms betekent je gave ontwikkelen, afscheid nemen van routines en een stap zetten in onbekende richting. Dit kan spanning oproepen, waarbij je dan je eigen gave vergeet voor schijnbare veiligheid.
Soms ben je zo druk dat je niet meer kunt herinneren wat jouw gave is. Er ontstaat dan vaak een gevoel van leegte.
Soms voel je de drang om iets te doen met je gave, maar het lukt niet om in beweging te komen. Dit leidt vaak tot een gevoel van frustratie.
Je loopt dan vast.

Dan is er iemand nodig, die naar je luistert, die met je mee kijkt naar wat er gaande is. Iemand die je helpt je innerlijke gave te herinneren. Diegene kan ik voor je zijn.

Informatief

Tarief

Op aanvraag

© 2020, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl