De wereld tussen droom en daad – 4 t/m 8 juli 2019

Annemieke Wester 29/03/19

Tijdens de Psychosynthese zomerschool 2019 die gehouden wordt van donderdag 4 t/m maandag 8 juli 2019 geef ik de cursus: ‘De wereld tussen droom en daad‘.

In deze cursus onderneem je een reis naar de wereld tussen droom en daad. Een magische wereld van mythe en gevoel, die bewoond wordt door gewonde koningen en verdwaalde ridders, door vergeten priesteressen en gekrenkte koninginnen. Wie langzaam genoeg kijkt ziet dat deze wereld schuil gaat midden in de alledaagse feiten van het bestaan. Tussen droom en daad bevindt zich een wereld die ontstijgt aan deze feiten en waaraan tezelfdertijd creatieve deelname mogelijk is. In deze wereld bevinden zich bronnen van verwondering, vitaliteit en heling.

Waar droom je van en waar is het leven dat je leidt? De gewoonheid van het alledaagse lijkt soms zo onverenigbaar met de wonderlijke tijdloosheid van wat er voor jou werkelijk toe doet. Je leven wint aan diepte en vitaliteit door je de wereld te herinneren waarin het alledaagse en het wonderlijke bijeen zijn. In deze cursus onderzoeken we die wereld in jouw leven.

Deze cursus opent je ogen voor mysterieuze dimensies van het leven. Je leert om alledaagse feiten en gebeurtenissen ook te lezen in de wonderlijke taal van mythe en bewustwording. In deze taal wordt elke verschijningsvorm tevens een verhulling van het doel daarvan. Het verstaan van deze taal leert je te zien hoe de feiten van je bestaan openbaringen zijn van de droom die je bent en leeft.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die het bijzondere in het gewone wil leren waarnemen en activeren.

Doe mee!
Meer informatie en aanmelden via: https://psychosynthese.nl/event/de-wereld-tussen-droom-en-daad/

Voeg jouw reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl