Gids voor een gelukkig leven Gids voor een gelukkig leven

Gids voor een gelukkig leven, Gezond, goed in je vel, verbonden met anderen, op je plek in de wereld – Leen Postma

Leen Postma 21/01/24

Ha collega psychosynthetici,

Na jaren schrijven en schaven ziet mijn boek: ‘Gids voor een gelukkig leven’ (subtitel: ‘Gezond, goed in je vel, verbonden met anderen en op je plek in de wereld’) begin februari het daglicht.

Ik hoop dat het een inspiratie zal zijn voor velen om te helen, hun kwaliteit van leven te verbeteren, te genieten en op hun eigen manier van betekenis te zijn in de wereld.

Je kunt het boek rechtstreeks bij mij bestellen door een mailtje naar leenpostma@gmail.com of een appje naar 0651913131. Wil je liever zodra het uitkomt, door de uitgever eenmalig op de hoogte gesteld worden, dan kun je me ook hierover een mailtje of appje sturen.

Op 4 februari houd ik de boekpresentatie van 14 tot 17 uur bij mij thuis aan de Waarden 79, 7206 GB Zutphen. Om 15:30 word ik geïnterviewd door mijn dochter Kyoma, die hier ervaren in is. Iets te drinken met wat erbij is natuurlijk aanwezig en je kunt het boek ook ter plekke aanschaffen. Desgewenst gesigneerd of met een dédicace (opdracht). De illustrator Bart Drolenga is ook aanwezig.

Voor mensen die van ver weg komen: Zutphen is een bijzonder leuk stadje aan de IJssel, met veel leuke winkeltjes, historisch centrum, drie natuurvoedingswinkels, zaterdagmarkt met o.a. bio groenten en wilde paddenstoelen etc. Genoeg te doen en zien om er een weekend of een paar dagen mee te vullen. Voor wie in historische gebouwen geïnteresseerd is, in ‘100 Highlights van Zutphen’ staan de mooiste monumenten vermeld. Je kunt het kopen in de boekhandel, bij me inkijken of lenen.

Weet dus dat je van harte welkom bent bij de boekpresentatie.

Warme groet,

Leen Postma

Voeg jouw reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

© 2024, Instituut voor Psychosynthese |
website: sbddesign.nl